Денес се одржа шестата по ред креативна и едукативна работилница од летната креативна школа во ИНФО СЕГА.

 

 

На оваа работилница се запознававме меѓусебно, игравме игри низ кои учевме за различни професии и познати личности и зборови на повеќе странски јазици.
Работилницата траеше два часа и присуствуваа 8 деца.

Фотографиите можете да ги погледнете ОВДЕ.

1319 comments

Leave a comment