На ден 05.07.2017 година во просториите на Младинскиот информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци се одржа петтата по ред креативна работилница од летната креативна школа.

 

На оваа работилница запознавме нови учесници, ги игравме омилените игри и учевме зборови на турски и англиски јазик. Учествуваа 14 деца и траеше два часа.

 

Фотографиите од работилницата можете да ги погледнете ОВДЕ.

256 comments

 • Jeffreynab Jeffreynab 15 Dec 2017

  cialis 20 mg walmart price
  when to take cialis
  where to buy cialis in uk cialis india
  brand cialis online pharmacy

  Reply
 • KatrinaMon KatrinaMon 15 Dec 2017

  pay day loan
  payday loan online
  pay day loans
  pay day loans

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  viagra generico como chama
  viagra without prescription
  nombre generico viagra ecuador
  viagra without prescription
  posologia viagra 50mg
  viagra without prescription
  viagra cheap shipping
  viagra no script
  safe cut viagra pill half

  Reply

Leave a comment