Денес во просториите на Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци се одржа четвртата креативна работилница за деца од летната креативна школа.

 На оваа работилница учествуваа 11 деца кои низ креативни и едукативни игри се запознаваа меѓусебно, учеа турски и англиски јазик и географија.

Работилницата траеше два часа.

Фотографиите од работилницата можете да ги погледнете ОВДЕ.

2639 comments

 • Williamwibly Williamwibly 14 Dec 2017

  viagra online discount
  viagra without a doctor prescription
  i keep getting viagra emails
  viagra without prescription
  buy viagra online legit
  viagra ohne rezept aus deutschland
  viagra kamagra online
  viagra without a doctor prescription
  buy cheap viagra cialis

  Reply
 • EdwinVex EdwinVex 14 Dec 2017

  problems viagra online
  viagra without a doctor prescription
  qual o valor do generico do viagra
  viagra without a doctor prescription
  when did viagra get fda approval
  viagra no script
  cost generic viagra
  viagra without prescription
  say get viagra prescription

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 14 Dec 2017

  buy viagra over counter ireland
  viagra without prescription
  legal buy viagra online usa
  viagra without a doctor prescription
  generic viagra order
  viagra without prescription
  getting viagra australia
  viagra no script
  sildenafil 100mg vaikutusaika

  Reply

Leave a comment