Денес во просториите на Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци се одржа четвртата креативна работилница за деца од летната креативна школа.

 На оваа работилница учествуваа 11 деца кои низ креативни и едукативни игри се запознаваа меѓусебно, учеа турски и англиски јазик и географија.

Работилницата траеше два часа.

Фотографиите од работилницата можете да ги погледнете ОВДЕ.

2639 comments

 • LanceTap LanceTap 15 Dec 2017

  cheap viagra from usa
  viagra without prescription
  generico do viagra da sandoz
  viagra without a doctor prescription
  arrested for buying viagra online
  viagra no prescription
  generic viagra super active
  viagra no prescription
  viagra online sverige

  Reply
 • Lancetox Lancetox 14 Dec 2017

  generic viagra real or not
  viagra without a doctor prescription
  can you buy viagra over the counter
  viagra without prescription
  sildenafil citrate 50mg dosage
  viagra no script
  how much is 100mg viagra
  viagra without a doctor prescription
  how to get rid of email viagra virus

  Reply
 • Jeffreynab Jeffreynab 14 Dec 2017

  free trial of cialis
  where can i buy cialis over the counter at walmart
  best online cialis cialis information
  cialis online with prescription

  Reply

Leave a comment