Денес во просториите на Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци се одржа четвртата креативна работилница за деца од летната креативна школа.

 На оваа работилница учествуваа 11 деца кои низ креативни и едукативни игри се запознаваа меѓусебно, учеа турски и англиски јазик и географија.

Работилницата траеше два часа.

Фотографиите од работилницата можете да ги погледнете ОВДЕ.

2639 comments

 • Jeffreynab Jeffreynab 14 Dec 2017

  cialis without a prescription
  how to buy cialis on line
  can you buy cialis without a prescription low dose cialis
  generic cialis lowest price

  Reply
 • Gregoryreesy Gregoryreesy 14 Dec 2017

  viagra online canada
  viagra without prescription
  viagra generico paraguai
  viagra without prescription
  pills comparable to viagra
  viagra without a doctor prescription
  best online source for generic viagra
  viagra without a doctor prescription
  does georgetown university health insurance cover viagra

  Reply
 • Thanhrumma Thanhrumma 14 Dec 2017

  get viagra mexico
  viagra without prescription
  buy viagra boots
  viagra without prescription
  cheapest viagra kamagra
  viagra ohne rezept aus deutschland
  viagra free online
  viagra without prescription
  generic viagra 123

  Reply

Leave a comment