Денес во просториите на Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци се одржа четвртата креативна работилница за деца од летната креативна школа.

 На оваа работилница учествуваа 11 деца кои низ креативни и едукативни игри се запознаваа меѓусебно, учеа турски и англиски јазик и географија.

Работилницата траеше два часа.

Фотографиите од работилницата можете да ги погледнете ОВДЕ.

2639 comments

 • Farimfgrove Farimfgrove 14 Dec 2017

  http://cialisoakdm.com/
  cialis side effects in men
  [url=http://cialisoakdm.com/]cheapest cialis[/url]
  cialis drugs
  tadalafil cialis

  Reply
 • Robertelorm Robertelorm 14 Dec 2017

  where should i buy generic viagra
  viagra without a doctor prescription
  viagra compare prices
  viagra without prescription
  where can you buy viagra in delhi india
  viagra without a doctor prescription
  can you buy viagra high street
  viagra without a doctor prescription
  viagra 25 mg and alcohol

  Reply
 • RobertBus RobertBus 14 Dec 2017

  is generic viagra as good as original
  viagra without a doctor prescription
  cheap viagra kamagra uk
  viagra without a doctor prescription
  viagra 100mg teilen
  viagra without prescription
  comprare viagra generico on line
  viagra no script
  can you get real viagra online

  Reply

Leave a comment