Денес во просториите на Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци се одржа четвртата креативна работилница за деца од летната креативна школа.

 На оваа работилница учествуваа 11 деца кои низ креативни и едукативни игри се запознаваа меѓусебно, учеа турски и англиски јазик и географија.

Работилницата траеше два часа.

Фотографиите од работилницата можете да ги погледнете ОВДЕ.

2639 comments

 • 7ip4z6 7ip4z6 14 Dec 2017

  canadian pharmacies shipping usa canadian online pharmacy cialis
  viagra canada online pharmacy reviews canadian drug companies
  buy drugs without a prescription

  Reply
 • hoonia hoonia 14 Dec 2017

  generic cialis
  xatral cialis online pharmacy
  http://calismdmrxonline.com.com
  cialis on
  cheap cialis online

  Reply
 • ThanhSmesk ThanhSmesk 14 Dec 2017

  viagra online 24 hours
  viagra without prescription
  viagra sales 1998
  viagra without a doctor prescription
  viagra or other pills like it
  viagra without prescription
  legally buy viagra uk
  viagra without a doctor prescription
  swiss viagra pill splitter

  Reply

Leave a comment