Денес во просториите на Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци се одржа четвртата креативна работилница за деца од летната креативна школа.

 На оваа работилница учествуваа 11 деца кои низ креативни и едукативни игри се запознаваа меѓусебно, учеа турски и англиски јазик и географија.

Работилницата траеше два часа.

Фотографиите од работилницата можете да ги погледнете ОВДЕ.

2639 comments

 • qu6xncr qu6xncr 15 Dec 2017

  prescription medication
  costco pharmacy
  ed medication onlinepharmaciescanada.com
  canadian prescriptions

  canadian drug company

  Reply
 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  can you buy viagra in europe
  viagra without a doctor prescription
  what for viagra tablets used
  viagra without prescription
  can i buy viagra at walgreens
  viagra without a doctor prescription
  hard sell the evolution of a viagra salesman plot summary
  viagra without a doctor prescription
  sildenafil best price

  Reply
 • svpzfb svpzfb 15 Dec 2017

  medicine from canada canada world pharmacy
  canada pharmacies online buy drugs in canada
  canadian pharmacies without a prescription

  Reply

Leave a comment