Денес во просториите на Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци се одржа третата по ред креативна работилница од летната креативна школа.

 

Игравме различни интересни и едукативни игри, а исто така изработивме и „Дрво на иднината“ каде што децата учесници ги поставуваа нивните најголеми желби за тоа што сакаат да бидат кога ќе пораснат.

Работилницата траеше два часа и беа присутни 14 деца.

Фотографиите од работилницата можете да ги погледнете ОВДЕ.

2465 comments

Leave a comment