На ден 19.06.2017 година во просториите на Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ во Кавадарци се одржа првата работилница, како дел од летната креативна школа. 

 

На оваа креативна и едукативна работилница заедно со нашиот ЕВС волонтер Ерди Дениз низ игри и забава учевме за традициите и културата на Република Турција.

Работилницата траеше два часа и учествуваа 25 деца и млади.

Повеќе фотографии од работилницата погледнете на следниот ЛИНК.

 

 

Leave a comment