Денес беше одржана втората работилница од летната школа за „Претприемништво“. 

 

На денешната работилница учесниците се запознаа одблиску со концептот на емоционална интелегенција и зошто е таа од голема важност кај добриот претприемач.  Оваа работилница ја водеше Ангела Стојкоска, дипломиран писхолог и едукант по семејна и системска психотерапија заедно со италијанскиот волонтерво ИНФО СЕГА Давиде Бетинели.

Следната работилница ке биде во четврток 22.06, каде учесниците ќе се запознаат повеќе со добрите маркетинг стратегии и веб маркетинг.

 

           

Leave a comment