Регионална младинска работна група во рамките на Балканска регионална платформа за младинско учество и дијалог напиша изјава до претставниците на локалните и националните власти, граѓански и други организации, професори, студенти и сите граѓани.

Изјавата на македонски јазик погледнете ја на следниот линк.

 

Leave a comment