Денес просториите на Младински Информативен Центар „ИНФО СЕГА" Кавадарци беше отворен за млади кои на креативен и уникатен начин изработија подароци за своите најблиски.

 

Работилницата беше по повод 8-ми март, Интернационалниот ден на жената. 
Тимот на „ИНФО СЕГА" Кавадарци и младите кои денес учествуваа на оваа работилница им го честита празникот на сите жени!

 

 

 

 

Leave a comment