На 25 Февруари, во центарот на град Прилеп се одржа ИНФО ДЕН на Младинскиот Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА- Прилеп, со што се изврши промоција на услугите на младинскиот информативен центар.

 

Инфо Денот се искористи и за промоција и видливост на проектот на Коалиција СЕГА “YOUTH INFORMATION WORKERS FIT FOR YOUTH”.

Проектот ја признава важноста на знаењето како да се опфатат и како да се слушаат младите луѓе со цел да ги поттикнат да станат активни граѓани вклучени во создавање на подобро општество за идните генерации.

 

Коалиција на младински организации СЕГА во партнерство со Регионалниот младински инфо центар во Риека - УМКИ и Агенцијата за Европско Младинско Информирање и Советување (ERYICA) го спроведува проектот Младинските информативни работници подготвени за младите, кој започна на почетокот на октомври 2016 година и ќе трае до крајот на март 2017 година. Целта на проектот е да се подобри квалитетот на информирањето на младите преку развој на Водич за информации за младинските работници врз основа на размена на најдобрите практики за работа младинско информирање.

 

797 comments

 • JamesSkato JamesSkato 14 Dec 2017

  short term payday loans best short term loans no fax payday loans https://shorttermloans.us.com - short term payday loans

  Reply
 • 8bpcb1 8bpcb1 14 Dec 2017

  canadian drug canadian drugs online
  prescription medication canadian prescription prices
  universal drugstore

  Reply
 • bxbtc9h bxbtc9h 14 Dec 2017

  ephedrine sulfate
  canadian pharmacies generic ed medication
  list of canada online pharmacies drugs of canada
  canada pharmacy

  best treatments for ed

  Reply

Leave a comment