Со најубави честитки, со желби за здравје, среќа, љубов и бериќет во Вашите домови, Младински Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА Ви ја честита и Ви посакува СРЕЌНА НОВА ГОДИНА и БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ.

Со уште поголеми успеси и уште повеќе информации корисни за младите се гледаме во Новата 2017 година :) 

 

Со најубави честитки, со желби за здравје, среќа, љубов и бериќет во Вашите домови, Младински Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА Ви ја честита и Ви посакува СРЕЌНА НОВА ГОДИНА и БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ.

Со уште поголеми успеси и уште повеќе информации корисни за младите се гледаме во Новата 2017 година :) 

6 comments

 • http://31.sallow.co/n853.html http://31.sallow.co/n853.html 14 Dec 2017

  Je post? un commentaire dans le buut de complimenter l’admin

  Reply
 • http://1g.sallow.co/b58a.html http://1g.sallow.co/b58a.html 14 Dec 2017

  Atroiza and Atripla both contain the same active drugs, just made by different manufacturers. You should not noticed any difference between them. Please note that we are not doctors.

  Reply
 • 26h9.html 26h9.html 14 Dec 2017

  I am HIV positive and my partner is negative, i was tested +ve in 2011 and I’m on ARVs i still want to have a child i want to do it naturally ,is it safe to my partner and the baby ?

  Reply

Leave a comment