Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

Во текот на вчерашниот ден, 28 Декември 2016 година, во просториите на ИНФО СЕГА се одржаа две работилници, каде се изработија Новогодишни украси од страна на ЕВС волонтерите од Италија, Лаура и Давиде, Младински Совет Прилеп и ученичките од СОУ Гимназија Мирце Ацев, Анастасија Ристеска и Ана Плетварец.

 Работилниците беа одржани со цел да се изработат украси кои ќе бидат продавани на Новогодишниот хуманитарен панаѓур денес, 29 Декември 2016 година, со почеток во 12:00 часот, во СОУ Климент Охридски.

Средствата кои ќе бидат собрани на панаѓурот ќе бидат наменети за да и помогнеме на младата ученичка Евгенија Јоновска. 

Бидете хумани и Вие! 

Ве очекуваме !

1776 comments

Leave a comment