На оваа креативна работилница учествуваа деца од основните училишта во Општина Прилеп.

Децата се смееа и забавуваа  преку креативни игри на англиски јазик, а потоа имаа можност да изработат летно морнарско оригами, со помош на волонтерите Албан и Јоан од Франција и Анда од Романија.

 

Го покануваме и вашето дете да се приклучи во наредната летна креативна работилница на 29.06.2016 (среда) , од 12.00 h, каде преку креативни активности ќе се запознаат со тоа што е „Тимска работа и неформално образование“ ?

 

 

Пријавување на телефон: 070-396-088

 

Leave a comment