На оваа креативна присуствуваа деца од основните училишта во Општина Прилеп. Децата имаа можност да го погледнат најновиот DISNEY анимиран филм ZOOTOPIA, заедно со многу пуканки и забавни игри.

 

Исто така, откако го изгледаа децата имаа можност да поразговараат на англиски јазик за содржината, ликовите и пораката која ја пренесува ZOOTOPIA со волонтерите Анда од Романија и Јоан и Албан од Франција.

Го покануваме и вашето дете да се приклучи во наредната летна креативна работилница за изработка на ОРИГАМИ , во среда 22.06.2016 година.

 

Пријавување на телефон: 070-396-088

Leave a comment