Железничкиот сообрајќај нормализиран

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп дека патничките и товарните возови од денес повторно се враќаат на пругите.

Штрајк во Македонски Железници

Патничките и товарните возови од вчера не сообраќаат поради штрајк на вработените, информираат од Македонски железници транспорт.