Железничкиот сообрајќај нормализиран

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп дека патничките и товарните возови од денес повторно се враќаат на пругите.

Следен дуел - дома

Машката екипа на „Прилеп“ загуби од „Пролет“ следен дуел во сабота.

Инфо ден во Прилеп

Денес, на плоштадот во Прилеп се одржа инфо ден каде што беа презентирани секојдневните активности на Младинскиот Информативен и Советодавен Центар од Прилеп.

Инфо ден за млади во Прилеп

Младинскиот Информативен и Советодавен Центар од Прилеп организира инфо ден за младите каде што ќе ги претстави своите активности!