Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 78589

Патничките и товарните возови од вчера не сообраќаат поради штрајк на вработените, информираат од Македонски железници транспорт.

 

 

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во Македонски Железници возниот ред е целосно во прекин. Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

Leave a comment