Распоред на железнички линии

 

 

Воз

Битола

Прилеп

Богомила

Велес

Скопје

640

03:10

03:50

04:37

05:40

06:35

  540*

05:20

05:56

06:37

07:26

08:07

642

12:50

13:34

14:21

15:22

16:41

644

18:25

19:28

20:15

21:17

21:54

 

Воз

Скопје

Велес

Богомила

Прилеп

Битола

641

06:42

07:48

08:45

09:34

10:16

643

14:30

15:24

16:21

17:10

17:52

  543*

17:10

17:52

18:40

19:21

19:56

645

20:10

21:13

22:22

23:10

23:52

 

Забелешка: Возовите означени со астерикс (*) не застануваат на помалите железнички станици. Детален распоред за сите железнички станици, како и времето на поаѓање и пристигнување на возовите можете да најдете на следниот линк.

Leave a comment