Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

1198 comments

 • 972yv4 972yv4 15 Dec 2017

  canadian pharmacist lowest prescription prices
  india drugstore cheap cialis online canada pharmacy
  drug mart canada

  Reply
 • Lancetox Lancetox 15 Dec 2017

  uso sildenafil 50 mg
  viagra without a doctor prescription
  coupon viagra online
  viagra without prescription
  can u buy viagra online
  viagra ohne rezept aus deutschland
  can anybody buy viagra
  viagra without prescription
  price viagra spain

  Reply
 • speque speque 15 Dec 2017

  generic cialis online
  is viagra really needed cialis pills cialis
  http://calismdmrxonline.com.com
  buy cialis 10mg
  cheap cialis online

  Reply

Leave a comment