Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

1198 comments

 • Rigualo Rigualo 15 Dec 2017

  buy cialis online
  and what cialis pills look like
  http://calismdmrxonline.com.com
  cheap generic cialis tadalafil
  buy generic cialis

  Reply
 • zpa7lb zpa7lb 15 Dec 2017

  online drugs canada generic viagra online canada pharmacy
  ed drugs - canada international drug mart
  canadian pharmacies shipping to usa reviews

  Reply
 • JeffreyCar JeffreyCar 15 Dec 2017

  buy cialis without a prescription
  cialis medication
  online prescription cialis buy cialis online usa
  buy cialis cheap

  Reply

Leave a comment