Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

1198 comments

 • rofbeirm rofbeirm 14 Dec 2017

  buy cialis online
  cialis online pharmacy canada
  http://calismdmrxonline.com.com
  cialis generic 100mg
  generic cialis

  Reply
 • RobertBus RobertBus 14 Dec 2017

  cialis viagra levitra sale
  viagra without prescription
  donde puedo comprar el viagra
  viagra without a doctor prescription
  qual o nome do viagra generico da ems
  viagra no prescription
  buy viagra in australia
  viagra ohne rezept aus deutschland
  compare viagra prices

  Reply
 • Carolynpexia Carolynpexia 14 Dec 2017

  buy online viagra

  viagras online

  viagram

  female viagra

  natural viagra substitutes

  Reply

Leave a comment