Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

1198 comments

 • Thanhrumma Thanhrumma 14 Dec 2017

  cutting a 50mg viagra in half
  viagra without a doctor prescription
  viagra tabs for sale
  viagra without a doctor prescription
  genericos viagra cialis levitra
  viagra no prescription
  viagra sale durban
  viagra ohne rezept aus deutschland
  viagra precisa de receita medica para comprar

  Reply
 • Carolynpexia Carolynpexia 14 Dec 2017

  what happens if a girl takes viagra

  viagra soft

  viagra no prescription

  cheapest generic viagra

  viagra use

  Reply
 • Jeffreynab Jeffreynab 14 Dec 2017

  generic for cialis daily 5 mg
  cialis coupons for walmart
  cialis 20 mg walmart price cialis daily
  real cialis without a doctor's prescription

  Reply

Leave a comment