Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

1198 comments

 • Unrebbcseipsy Unrebbcseipsy 15 Dec 2017

  http://viagraazmhj.com/
  viagra pills online
  [url=http://viagraazmhj.com/]viagra without prescription[/url]
  viagra herbal substitute
  brand viagra

  Reply
 • EdwinVex EdwinVex 15 Dec 2017

  costco pharmacy prices viagra
  viagra without prescription
  can you buy viagra superdrug
  viagra without a doctor prescription
  where should i buy generic viagra online
  viagra no prescription
  sildenafil professional 100mg
  viagra without a doctor prescription
  buy viagra cheap online australia

  Reply
 • JeffreyCar JeffreyCar 15 Dec 2017

  cialis effects
  cheap brand cialis
  cialis in canada drugs-med.com
  tadalafil reviews

  Reply

Leave a comment