Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 78589

Железнички Линии (7)

Железничкиот сообрајќај нормализиран

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп дека патничките и товарните возови од денес повторно се враќаат на пругите.

Штрајк во Македонски Железници

Патничките и товарните возови од вчера не сообраќаат поради штрајк на вработените, информираат од Македонски железници транспорт.

Сooпштение за железнички превоз Прилеп-Скопје

Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп, дека поради штрајк на вработените во македонски Железници возниот ред од 05:50часот за експресниот превоз е во прекин.

Соопштението нема временски период, за секоја нова информација ќе бидете дополнително известени.

Железнички линии Прилеп-Скопје и Скопје-Прилеп

Железничка станица Прилеп

Адреса: Архиепископ Доситеј б.б.

Телефон:  048 412 660