Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Клубот СЕИШИН  зеде учество на Меѓународниот Турнир „Прилеп Опен-2018“ во организација на Џудо Клубот Пролетер Прилеп. На овој Турнир СЕИШИН учествуваше со 21 натпреварувач а освоени беа вкупно 19 медали (5 златни, 6 сребрени и 8 бронзени).

 Јуниори-ки:

1. Марио Цинацароски кат. +100 кг. 1-во место

2. Михаил Конески кат. -81 кг. 2-ро место

3. Марио Тошески кат. -73 кг. 3-то место

Кадети-ки:

4. Јован Најдоски кат. +90 кг. 1-во место

5. Марио Цинцароски кат. +90 кг. 2-ро место

6. Кристијан  Тошески кат. -90 кг. 3-то место

Пионери-ки:

7. Дамјан Петрески кат. -73 кг. 2-ро место

8. Ивана Стеваноска кат. +63 кг. 3-то место

9. Леона Настоска кат. -63 кг. 3-то место

10. Вероника Белушанец кат. -52 кг. 3-то место

Помлади пионери-ки:

11. Теа Настоска кат. -28 кг. 1-во место

12. Теона Настоска кат. -28 кг. 2-ро место

13. Давор Најдоски кат. -27 кг. 3-то место

14. Борис Џагадуроски кат. -30 кг. 2-ро место

15. Никола Магдески кат. -46 кг. 1-во место

16. Александар Николоски кат. -50 кг 2-ро место

17. Димитри Џокоски кат. -55 кг. 3-то место

18. Сергеј Рајчиноски кат. -60 кг. 3-то место

19. Андреј Сотироски кат. +60 кг. 1-во место

Извор на вест: infokompas.com.mk

Leave a comment