Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 78589

ФК Победа, ја информира јавноста дека денес претседателот Ингилизов постигна договор со тренерот Бубоња на уште 6 месеци.

Тоа значи дека шефот на стручниот штаб, кој внесе живост и дополнителна енергија откако дојде во клубот и за кој прилепските љубители на фудбалот имаа убаво мислење, останува да го води клубот и во пролетниот дел од првенството.

Почетокот на подготовките е на 10ти јануари.

Leave a comment