Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 78589
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

На 8 октомври, 2017 година започна деветтиот по ред турнир во џудо на кој учествуваа над 250 учесници од Балканот и пошироко.

 

Манифестацијата беше во организација на џудо клубот од Прилеп „Сеишин“ и Џудо федерацијата на Македонија, а натпреварот се одржуваше во спортската сала во ООУ „Добре Јованоски“ во Прилеп.

На најдобрите им беа доделени благодарници, медали и пехари.

 

Видео и фотографии, како и импресии на учесниците на турнирот може да видите и прочитате на следниот линк.

Leave a comment