60 години Центар за современа ликовна уметност

 

Во петок, 06 октомври, со почеток од 19:30 часот ќе се одржи изложба во галеријата „Борко Лазески“.

Минијатурни сцени во накит од Изабел Кифхабер

Погледнете околу себе. Светот е полн со приказни. Секој има една. Дури и на нивните прсти. Само треба да погледнете многу одблизу за да ги видите.