„ЧИН 4 СЦЕНА 5“ одбележува 10 години постоење

Со свечена академија што ќе се одржи во петок 17.3. 2017 од 20.00 часот Младинското драмско студио „Чин 4 Сцена 5“ при ЦК,,Марко Цепенков“ во киното Мис Стон, ќе одбележи 10 години од основањето. Иницијативата за формирање на ДС била крунисана со премиерата на првата театарска претстава „Женско Царство“, во режија на актерот Милан Секулоски.

Викенд на комедии во народниот театар „Војдан Чернодрински“- Прилеп

 

ТЕАТАР ,,ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ,, Прилеп

Ви ги претставува следните претстави: