Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

Театарот „Чин 4 Сцена 5“ ја претставува завршната претстава на големата група при училиштето за театар.

 

Антон П. Чехов „Мечка“

ИГРААТ:
Христина Бутракоска
Бобан Смилкоски
Наум Ѓорѓиески
Антон П. Чехов „Трагичар не по своја вина“
ИГРААТ:
Тереза Спасеска
Михаела Јованоска

Антон П. Чехов „Просидба“
ИГРААТ:
Александар Трајкоски
Теодора Петреска
Димитар Паскоски

29.05.2018 г. (вторник) 20:00 ч. Кино „Мис Стон“ влез: 50 денари

Информации и резервации на следниот линк.

Leave a comment