Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

Научете „Како се гледа претстава“!

 

Прв дел: Монолози

Втор дел: Интерпретативни танци

Трет Дел: Едночинка „Правилно однесување на публиката“

ИГРААТ:
Андреј Мојсоски
Александар Пацароски
Афродита Петкоска
Михаела Јанеска
Антонио Наумоски
Христијан Тунески
Кирил Дамјаноски
Димитар Паскоски
Леона Митревска
Ивана Спасеска
Натали Ширкоска

Претставата ќе се прикажува на 25.05.2018 година, петок, со почеток од 20:00 часот во Кино „Мис Стон“ – Прилеп.
Влез: 50 денари

Информации и резервации на билети на фејсбук страната од Театар „Чин 4 Сцена 5“

Leave a comment