Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

Во центарот за култура „Марко Цепенков“ ќе се одржи концерт на руските уметници Полина Борисова (виолина) и Ана Грот (пијано) посветен на Денот на Победата.

 

Настанот се одржува во рамките на проектот "Амбасада на мајсторство" на Санктпетербуршки дом на музика и Россотрудничество.

Настанот ќе се одржи на 8-ми мај 2018 година, со почеток од 19:30 часот. Влезот е бесплатен. Повеќе информации на телефон: 048/ 421-703.

Leave a comment