Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

28-ми февруари (среда) 2018 година – 18.00 часот – „Хроника на еден сон“ режија Ивана Ангеловска

1-ви март (четврток) 2018 година – 19.30 часот - „Ништо без Трифолио“ режија Коле Ангеловски

3-ти март (сабота) 2018 година – 19.30 часот - „Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378

 

Leave a comment