Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76049

Најоригиналната и најконтроверзната претстава која ги исполни салите во регионот “СВИНГЕРИ”, со гостите од Србија Јелена Ѓукиќ, Даниел Ковачевиќ, Мариана Аранѓеловиќ и Михаило Лаптошевиќ, ексклузивно во Прилеп.

Резервирајте навреме и уживајте во урнебесната театарска претстава за која ќе се зборува со денови.

Краток опис на претставата:

Сексот е табу само меѓу познати, но кога се во прашање непознати, тогаш станува средство за комуникација!

Модерна претстава за модерни времиња! Драма за паровите кои сакаат нови искуства! Приказна за смешната и сериозната страна на свингерајот! Претставата е за публика 16+

Локација: Дом на култура “Марко Цепенков” – Прилеп

Датум: 31.01.2017 година

Почеток: 20:00 часот

Влезници во студио “Тодор” , студио “Еma Place”, студио “Блондина”, млечен ресторан “Бектеш Хаус”, “ТОБАКО ПЛУС” и во продажната мрежа на:

www.kupikartizase.com (https://www.kupikartizase.com/Events/svingeri_2018)

Цена на билетите: 300 денари

Резервации и информации на телефонскиот број: 071/684-973

Leave a comment