Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76049

Во театарот „Војдан Чернодрински“ во недела 26.11.2017 - 19.30 часот се игра претставата:

 „Да го поздравиш и да ми го бациш“, режија Билјана Радиноска.

 

Играат - Бојан Кирковски, Наташа Петровиќ, Ненад Митевски, Симона Спировска Костовска.

Проект „Театар во движење„ од манифестацијата „Нов културен бран“ на Министерството за култура на РМ.

Документарна претстава, авторско дело на четворица актери и еден режисер. Ја раскажува приказната за растењето, носејќи соништа за себе остварување и соочување со општествените механизми на функционирање.

Информации на 076 442 378.

 

 

Leave a comment