Во петок, 06 октомври, со почеток од 19:30 часот ќе се одржи изложба во галеријата „Борко Лазески“.

 

Програмата за манифестацијата „Нов културен бран“ – 60 години Центар за современа ликовна уметност, е поддржана од Министерството за култура.

Leave a comment