Нова театарска представа „НИШТО БЕЗ ТРИФОЛИО“ во режија на мајсторот на комедијата Коле Ангеловски.


препремиера НЕДЕЛА - 26.3.2017 - 20.00 часот
ПРЕМИЕРА - ПОНЕДЕЛНИК (светски ден на театарот) 27.3.2017 - 20.00 часот

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378

Leave a comment