Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

Автобусите на Јавниот Градски Превоз ќе имаат редуциран возен ред на сите линии за време на Новогодишните и Божиќните Празници по следниов редослед:

31.12 - Неделна (вонредна) линија на еден саат од 6.30 h(х.Салида) до 14.30 h од (Н.Гробишта)

01.01 - Неработен ден

02.01 - Од 6.30 h до 16.00 h сите три линии

03.01 - Полно работно време од 6.30 h до 20.30 h

04.01 - Полно работно време од 6.30 h до 20.30 h

05.01 - Од 6.30 h до 17.30 h сите три линии

06.01 - Неделна (вонредна) линија на еден саат од 6.30 h(х.Салида) до 15.30 h од (Н.Гробишта)

07.01 - Неделна (вонредна) линија на еден саат од 6.30 h(х.Салида) до 15.30 h од (Н.Гробишта) со зголемен број автобуси

 

08.01 - Неделна (вонредна) линија на еден саат од 6.30 h(х.Салида) до 14.30 h од (Н.Гробишта)

Leave a comment