Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

Градски Превоз (3)

Ценовник за градскиот превоз во Прилеп

1. ЦЕНОВНИК НА БИЛЕТИ

 

Зона

А

цена на билет за:

градски линии

едно возење

20

дневен билет

50

викенд билет

120

неделен(седумдневен) билет

250

месечен билет

600

годишен билет

6 000

месечен билет

за ученици и студенти

350

Градски јавен превоз

Линија 1

Линија 2

Линија 3

Нови градски гробишта

Варош (кај трлото)

Варош (брашнара)

Варош (Кај Меаните)

Економски Факултет

Амбуланта Тут-Ком

Стара Виша Школа

Старо Воено Училиште

Педано

Фурна Плетварец

Зграда Табаана

Брза Помош

Стадион

Театар

Матично

ООУ Рампо Левката

 

Хотел Салида

 

Економски Факултет

Интернат

Белстон

ООу Блаже Конески

Црква Св. Петка

Автобуска Станица

Футура Маркет

Палмашоп

Ла Страда

Фурна Плетварец

 Зграда Табаана

Завод за Здравство

Болница

Ул. Мирче Ацев (Центро Промет)

Пржилница АС

Рид Ридтекс

 

Механичар Ице Тумбе

 

Амфора

Жабино Маало

Васидора

Центропромет Магацини

Дониа

Терминал

 

 

   

 

од 6.30ч – 9.30ч

Автобусите ќе се обраќаат на секој половина час

од 9.30ч – 12.30ч

Автобусите ќе се обраќаат на секој час

од 12.30ч – 16.30ч

Автобусите ќе се обраќаат на секој половина час

од 16.30ч – 20.30ч

Автобусите ќе се обраќаат на секој час

од 20.30ч – 22.30ч

Автобусите ќе се обраќаат на секој половина час

 

 

 

цена на билет за градски линии 

едно возење

  20 ден.

7 возења

  120 ден.

15 возења 

  250 ден.

50 возења 

  600 ден.

750 возења

6000ден.

картичка за ученици и студенти со 50 возења

  350 ден.