Во организација на градската Музеј Галерија, во вторник, 30 јануари, ќе биде отворена изложбата „Театарот во Кавадарци низ фотографии“.

 


На изложбата ќе бидат поместини околу стотина фотографии од активноста на аматерскиот театар во Кавадарци од педесетите години на минатиот век па се до денес.

 

Почетокот на изложбата е закажан за во 12 часот и 30 минути.

Leave a comment