Во четврток, 19 октомври 2017, во Галеријата при Домот на културата „Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, ќе биде отворена заедничка изложба на ликовните уметници Гордана Винчиќ и Игор Љубовчевски.

 


Оваа изложба на авторите кои и се добро познати на кавадаречката јавност е дел од манифестацијата „Кавадаречка културна есен“.

 

Почетокот на изложбата е закажан за во 20 часот.

Leave a comment