На 25 годишнината од своето постоење, балетското студио „Венус“ кое со децении е на врвот на успешност во Македонија, Ви го најавува својот најнов курс, светскиот тренд број еден Jumb Boots тренинзи.

 


Jump boots се отскокнувачки чизми кои се погодни за секоја возраст и придонесуваат за Вашето ментално и физичко здравје! JUMP BOOTS тренинзите се ефикасни, и даваат брзи и видливи резултати, согоруваат 1000 калории на час, ја зголемуваат мускулната маса, ја подобруваат кондиционата сила, го намалуваат целулитот, ги штитат зглобовите, го исправуваат 'рбетниот столб, го намалуваат стресот а погодни се и за рехабилитација од повреда на колена, 'рбет и слично.

 

Дополнително, балетското студио „Венус“ ги нуди и веќе стандардните курсеви по модерен балет, зумба аеробик и хип хоп.

 

Информирајте се навреме на 078/242078 и 078/275395 и танцувајте во ритамот на животот со балетското студио „Венус“.

Leave a comment