Силно верувајќи дека нивните ученици го заслужуваат најдоброто, почитувајќи ја нивната огромна желба за личен и професионален напредок преку едукација и ценејќи го нивното и времето на нивните најблиски, со особена чест и задоволство тимот на „Максима Еду“ Ви ги најавуваат новите современи едукативни простории на „Максима Еду“ во Росоман.

 

 

 

Повелете во нивниот едукативен центар кој се наоѓа на улица Партизанска бр.3, веднаш до земјоделската аптека - Агропин, и влезете во светот каде учењето е забава.

 

Дополнителни информации на: 075 318 690

Leave a comment