Со заедничка забава со сите дечиња кои беа дел од првата генерација ученици, училиштето за странски јазици „Максима Еду“ на најубав можен начин ја заокружи првата година од своето работење и постоење.

 


Доследни на својата определба да го спојат забавното и корисното, тимот на „Максима Еду“ на своите учениците, но и на нивните родители им приреди прекрасно попладне во кое се дружеа, гледаа филм и забавуваа во Домот на културата „Иван Мазов - Климе“.

Забавата исполнета со многу дружење, но и евоцирање на спомени од годината помината во учење и дружење беше надополнета со доделување на вредни награди, меѓу кои три мобилни телефони, таблет, курсеви по англиски јазик и комплет книги. 


И покрај крајот на учебната година, работните активности на „Максима Еду“ продолжуваат со несмален интензитет за сите оние кои имаат потреба од судски, стручни, симултани и консекутивни преводи, како и за издавање на сертификати за познавање на странски јазици. 

1848 comments

 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  size pills does viagra come
  viagra without a doctor prescription
  take viagra and levitra together
  viagra without a doctor prescription
  how much does viagra 100mg cost
  viagra without a doctor prescription
  viagra pfizer for sale
  viagra no script
  online cheap viagra buy

  Reply
 • VbsfynPeergy VbsfynPeergy 15 Dec 2017

  http://viagraonszb.com/
  viagra samples free
  [url=http://viagraonszb.com/]buy cheap viagra[/url]
  order viagra without prescription
  order viagra online

  Reply
 • EdwinSwita EdwinSwita 14 Dec 2017

  best way get viagra online
  viagra without prescription
  free sample of viagra pill
  viagra without prescription
  buying viagra online with paypal
  viagra without prescription
  genericos del viagra colombia
  viagra without a doctor prescription
  generic viagra from ranbaxy

  Reply

Leave a comment