Со заедничка забава со сите дечиња кои беа дел од првата генерација ученици, училиштето за странски јазици „Максима Еду“ на најубав можен начин ја заокружи првата година од своето работење и постоење.

 


Доследни на својата определба да го спојат забавното и корисното, тимот на „Максима Еду“ на своите учениците, но и на нивните родители им приреди прекрасно попладне во кое се дружеа, гледаа филм и забавуваа во Домот на културата „Иван Мазов - Климе“.

Забавата исполнета со многу дружење, но и евоцирање на спомени од годината помината во учење и дружење беше надополнета со доделување на вредни награди, меѓу кои три мобилни телефони, таблет, курсеви по англиски јазик и комплет книги. 


И покрај крајот на учебната година, работните активности на „Максима Еду“ продолжуваат со несмален интензитет за сите оние кои имаат потреба од судски, стручни, симултани и консекутивни преводи, како и за издавање на сертификати за познавање на странски јазици. 

1848 comments

 • Kennethfrime Kennethfrime 14 Dec 2017

  can i buy viagra in tijuana
  viagra without prescription
  cheapest viagra price online
  viagra without prescription
  buy viagra in australia paypal
  viagra no prescription
  viagra 100 mg too strong
  viagra without a doctor prescription
  is generic viagra the same as brand

  Reply
 • Willievof Willievof 13 Dec 2017

  viagra 50 mg information
  viagra without a doctor prescription
  can buy viagra bangladesh
  viagra without prescription
  often can you take viagra 100mg
  viagra ohne rezept aus deutschland
  can you take 100 mg of viagra
  viagra without a doctor prescription
  buy viagra or cialis online

  Reply
 • akfmbsqh akfmbsqh 13 Dec 2017

  Fs424p ltftfxqguihy, [url=http://xmtldycwnoif.com/]xmtldycwnoif[/url], [link=http://nayrjkgpwtnk.com/]nayrjkgpwtnk[/link], http://dxlslfvwqvri.com/

  Reply

Leave a comment