На изборот за Нај ООР наставник за 2016 година, кој траеше до 10 февруари 2017 година, во кој учествуваа 4 наставници, а својот глас го дадоа 264 гласачи.

За Нај ООР наставници беа избрани:

Зорица Милкова, ООУ „Тошо Велков – Пепето“, Кавадарци – изгласана од членовите на Алијансата за ООР

Адријана Тодорова, ООУ„Петар Мусев“, Богданци – избрана од стручна жири комисија

 

Наградата за победниците на изборот е учество на третата Едуконференција за наставници и информатичари 2017 која ќе се одржи во периодот 8 – 9 април, 2017 година во Хотел Дрим, Струга.

337 comments

 • FarimfScorp FarimfScorp 15 Dec 2017

  http://cialisoakdm.com/
  cialis generic online
  [url=http://cialisoakdm.com/]tadalafil cialis[/url]
  cialis generique
  cialis

  Reply
 • LanceTap LanceTap 15 Dec 2017

  buy viagra no prescription canada
  viagra without prescription
  which generic viagra is best
  viagra without prescription
  comprar generico de viagra
  viagra without a doctor prescription
  viagra generico scadenza brevetto
  viagra no script
  when does viagra become a generic

  Reply
 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  viagra pills in australia
  viagra without a doctor prescription
  blood pressure pills with viagra
  viagra without prescription
  effetti viagra 100mg
  viagra without prescription
  female pink viagra 100 mg pills
  viagra without a doctor prescription
  achat viagra 50mg

  Reply

Leave a comment